Hej bloggen! I dag her på bloggen handler det om at hyre et webbureau til din digitale opgave. Det er ikke nemt altid at stå for det selv, og derfor er det vigtigt at hyre nogen, der hvor man ikke selv er den bedste. Jeg håber, at I vil læse med.

Hyr et webbureau til din opgave

I dag her på bloggen skal det som sagt handle om et webbureau, som jeg selv er jeg super glad for at samarbejde med. Hvis du er ny her på bloggen, så vil jeg lige sige velkommen hertil. Har du været her før, så velkommen tilbage til bloggen her i dag. Jeg vil i dag tale om, hvad et webbureau kan gøre for dig og din virksomhed, hvis I har et digitalt produkt, I skal have hjælp til. Det kan være, at du skal have bygget en ny hjemmeside, måske skal du have hjælp til sociale medier, eller måske gælder det Google Adwords reklamer på nettet. Det er alle ting, som man skal havde erfaring med, hvis det skal blive en success. Derfor er jeg fortaler for, at man hyre et webbureau, som er super gode til det med nettet. Jeg har et ongoing samarbejde med det webbureau, som vi skal tale om idag. De er virkelig dygtige, og jeg er meget glad for de opgaver, som de har lavet til mig indtil videre.  

De opgaver, som de har lavet for mig

Dette webbureau har lavet en hjemmeside for mig for et par år siden nu. Den fungerer mega godt. Jeg har oplevet at få bedre salg efter jeg har fået ny hjemmeside. Den fungerer bedre end før, den er pæææn, og så er den brugervenlig, hvilket er et udtryk, som jeg har lært efter at have arbejdet med dette webbureau. Jeg har to dygtige projektlederne ansat på min konto, og de er både gode til at skubbe til mig kreativt, og samtidig rigtig gode til at svare på mine spørgsmål. Jeg har også fået lavet en analyse af mine kunders bevægelser, som gjorde, at vi kunne lave en strategi for Google Adwords reklamer samt hvordan jeg kan udnytte sociale medier. Det har givet mig rigtig meget forståelse for alle platformer, og hvordan jeg kan bruge dem bedst. Jeg håber, at du vil tjekke dette webbureau ud. Jeg har linket til dem længere oppe i denne blogpost.

Læs også mere om web her. Ha’ en rigtig dejlig dag derude!