Når vi bevæger os rundt i København, forfalder vi tit til at gå ad de samme gader og stræder, fordi vores vandring allerede på forhånd har bestemte checkpoints og en i forvejen bestemt endedestination. Det behøver dog ikke altid at være sådan. For en dag kan du stryge de praktiske gøremål, der måske typisk drager dig mod centrum, og sammen med kollegaer kan I opleve Indre By i et helt andet lys i en kombination af skattejagt, pointløb og byvandring.

 

Tid til teambuilding

 

Hvis du og dine kollegaer ønsker at teambuilde i hjertet af København, er Creative City Challenge en forfriskende måde at blive både udfordret, underholdt og informeret – alt imens jeres samarbejde sættes på prøver, I med garanti ikke støder på i hverdagen.

 

Kæmp mod hinanden – og tiden

 

Udstyret med smartphone eller tablet, der indeholder opgaver og spørgsmål, sendes I inddelt i hold på 4-8 personer på en tur rundt i Københavns kringlede stræder. Opgaverne, I får stillet undervejs, skal løses på tid, og de billeder I tager som del af opgaveløsningen sendes løbende til en instruktør, der fører regnskab over pointløbet. Når tiden stopper, vinder det hold med flest point, naturligvis.

 

Output: Gode minder og styrket samarbejde

 

Da Creative City Challenge kræver god kommunikation og kreativ tænkning, styrker I samarbejdet og udfolder undervejs kompetencer, der normalt ikke prøves i hverdagen. Creative City Challenge er på samme tid både lærerig, sjov og stimulerende for det interne sammenhold.