I dette indlæg vil jeg komme med et bud på en lækker frokostordning i København. I dag har vi jo næsten alle sundhedsvanvid. Jeg mener ikke, at det er en dårlig ting. Sund mad er utrolig vigtigt på alle arbejdspladser. Sund mad giver god energi og positivitet. Derfor bør du læse med i dette indlæg, så du kan få nogle tips til en lækker og sund frokostordning i jeres virksomhed.

Sund kost

Hvad er sund kost og hvordan får min krop den bedste kost? Det er spørgsmål, som mange stiller. Sund kost er varieret kost. En sund frokost er vigtig på en lang arbejdsdag. Det består af fire forskellige madvaregrupper. Det er for eksempel grøntsager, frugt og brød. Derudover er det vigtigt også at få enten kød, æg eller fisk. Disse to madgrupper kan også erstattes af andre madgrupper, som indeholder de samme vitaminer og proteiner. Det er vigtigt for kroppen og helbredet at spise alle de vitaminer, som giver en overordnet sund krop og velvære.

Frokostordning i København

Vi har en frokostordning på mit arbejde, som er yderst sund og lækker. Det er en frokostbuffet med både varme og kolde retter inklusiv pålæg. Buffeten er varieret og hver dag er der noget nyt på menuen. På den måde kører vi ikke trætte i det og bliver overrasket dag efter dag. Der bliver serveret en lækker og delikat varm ret hver dag og det kan for eksempel være barbecue-stegt kylling, lasagne, svinekam osv. En bonus er, at vi får et stort udvalg af oste hver tirsdag og kage hver torsdag. Man behøver ikke at være sund hele tiden. Man skal også huske at forkæle sig selv. Jeg er sikker på, at I også vil blive glade for deres lækre og friske frokostordning.

Hvorfor vælge Nordic Catering?

Nordic Catering er den virksomhed, som leverer vores frokostordning i København. De har 10 år i branchen og derfor også meget erfaring og ekspertise. De yder en høj kvalitet og vi får altid leveret friske og lækre anretninger. De bruger friske råvarer og vælger råvarerne efter årstiden. Nordic Catering udvikler sig hele tiden og finder inspiration mange steder fra. Det kan vi i hvert fald mærke på variationen i mad, som vi får leveret. De skræddersyer også deres løsninger til virksomhederne. Vi har for eksempel en del vegetarer og derfor får vi flere grøntsager end normalt.

 

Mangler i sammenhold og kommunikation på arbejdspladsen? Så bør i overveje teambuilding. Læs mere om det i linket: Firmaarrangement København.