Der skal nok være nogle bil entutiaster, som læser med her, og som forstår præcis hvad jeg mener, når jeg siger at en brugt Mercedes, endte med at blive vores drømmebil. Selv er jeg ikke den store bil entutiast, men det er min kæreste til gengæld, og det indledte noget af en jagt på den rigtige bil, da vi skulle finde drømmebilen.

Uenighed om drømmebilen

Min kæreste og jeg var enige om at vi skulle have ny bil, og at det skulle være en vi ville beholde i mange år. Derfor gik jagten på den helt rigtige bil ind, men det var nok lettere sagt end gjort. I hvert fald var vi ikke helt enige om definitionen af drømmebilen.

Det lyder jo næsten som en klassiker når jeg siger, at jeg tænkte meget på de praktiske ting, mens min kæreste mest gik op i hestekræfter og udseende. Nærmest lidt kliché, bevares! Jeg ville nu også virkelig gerne have en lækker bil med god komfort, men plads og sikkerhed er også to vigtige ting for mig. Specielt eftersom vi har en datter på 4. Min kæreste har dog hele tiden haft ønsket om en Mercedes, og de er lækre, men også klart i den dyre ende af skalaen.

Derfor blev vores krav til bilen altså:

  • Plads til børnesæde og klapvogn
  • Sikker og rubust at køre i
  • Sort eller mørk farve
  • Lækkert interiør
  • Overkommelig pris
  • Nem at vedligeholde

En brugt Mercedes opfyldte vores krav

Eftersom min kæreste hele tiden har villet have en Mercedes, startede vi meget naturligt ud med at tjekke markedet for det. Som spritnye ligger de dog i en prisklasse, hvor vi ikke helt kunne være med. Eller jeg ville i hvert fald ikke! Det ville betyde at vi skulle nedprioritere en masse andre ting, og det skal man selvfølgelig gøre op om man gerne vil. Vi blev ret hurtigt enige om at det måske ikke var det værd, og indledte derfor vores søgen på en brugt Mercedes.

Vi kiggede meget naturligt på Mercedes Benz´ egen hjemmeside, hvor du kan taste både model, type og klasse ind. Det gjorde det jo ret nemt, da søgemaskinen så filtrerede det for os. En brugt Mercedes opfyldte faktisk mange af vores krav, da den både er rummelig, rubust og har en lækker kabine. Desuden kræver det heller ikke for mange reparationer, hvilket var et af vores krav også. Vi fandt endda drømmebilen i sort, og prisen, ja den blev noget mere overkommelig end hvis vi skulle have købt en ny. Vi synes i hvert fald, at vi har fået hvad vi ønskede os, for pengene!