Overvejer du at starte egen virksomhed op, eller er du ny iværksætter i København eller omegn? Så læs indlægget her, hvor jeg guider dig til hvordan du som iværksætter kan få styr på bl.a. bogføring af dine bilag, men også hvordan du får den rette iværksætter hjælp til dig og din virksomhed. Jeg ved nemlig af erfaring at det kan være en kæmpe fordel, at have en bogholder til at sidde med ens regnskaber.  Det er ikke et must at din virksomhed er placeret i Københavns området, for at du kan få noget ud af dette indlæg, men firmaet Trekroner Økonomi  som er placeret i Roskilde, kan hjælpe dig og din virksomhed med bl.a. bogføring enten fra deres firma i Roskilde eller i din virksomhed.

Jeg har selv prøvet at sidde med det hele alene, og får du ikke registreret alle de nødvendige oplysninger, kan det meget hurtigt bide dig i halen. Jeg taler af erfaring her, så selvom det er en omkostning at få en professionel til at sidde med din bogføring, så er det dét værd i den anden ende.

Korrekt bogføring er nøglen

Bogføring udført korrekt er fundamentet for økonomisk overblik. Får du en professionel til at hjælpe dig med din bogføring, får du et overblik over dine omkostninger, hjælp til at se udfordringer og handle på dem, inden de bliver en trussel, og så kan en bogholder gøre det nemmere at forudse fremtiden ved hjælp af handlingsplaner og budgetter.

Få iværksætter hjælp og sparring

Som iværksætter kan man nemt stirre sig blind på sin egen gode idé, og det kan derfor være en fordel at drage nye øjne ind i processen. En bogholder kan se på projektet med objektive øjne, og forholde sig til de fakta han eller hun ser. Trekroner Økonomi i Roskilde tilbyder faktisk en times gratis og uforpligtende sparring – eller iværksætter hjælp om du vil. Jeg vil anbefale dig at gøre brug af den time, til at få et bedre indblik i hvad du skal være opmærksom på når du starter ny virksomhed op – lille som større.  Er din virksomhed placeret i København eller omegn, er det nemt at deltage i et møde med Trekroner Økonomi i Roskilde.

Selvom der er mange ting der skal tages hånd om i opstartsfasen – bogføring være sig bare en af dem – så giv ikke op! Husk iværksætter gejsten, og at der altid er hjælp at hente.