Kender du til Body SDS? Body SDS er efter sigende det nye sort, og behandlingsklinikker spirer op i hele København. Derfor er det vidst også på sin plads, at jeg deler min personlige oplevelse med behandlingsformen med jer.

 

Body SDS København

 

Jeg vidste faktisk ikke så meget om Body SDS til at starte med, men jeg havde hørt nogle historier i min omgangskreds, hvor bekendte beskrev deres oplevelser med den nye behandlingsform. Nogle beskrev faktisk, at de var begyndt at græde under behandlingerne. Fællesnævneren for alle historier var dog, at Body SDS i sidste ende havde bidraget til velvære og balance.

De mange historier vækkede min interesse. Jeg søgte derfor efter “body sds København” på min computer, hvor BodyRestarts behandlingshus kom frem på min skærm. Jeg tog en ret hurtig beslutning og ringede ind til klinikken samme dag. Det skulle vise sig ikke at blive en skuffelse.

 

BodyRestart & Body SDS

 

BodyRestart er et moderne behandlingshus centralt belliggende på Tordenskjoldsgade i København K. Alle medarbejdere tilbyder alternative behandlinger med blandt andet Body SDS – og alle er specialister i netop Body SDS.

Body SDS er en forkortelse af Body Self Development System.

Det handler i bund og grund om, at kroppen bliver i stand til selv at bearbejde traumer såsom stress eller angst. Formålet med  Body SDS er dermed at frigøre kroppen for disse “traumer” – for herved at opnå et sundt, afbalanceret og helstøbt menneske.

Behandlingsformen er således oplagt for alle os, der presses og udfordres hver eneste dag. Body SDS fungerer dog også som en behandlingsform i forbindelse med fysiske traumer såsom trafikuheld eller sportsskader.

 

Body SDS frigør, hvad kroppen husker

 

Man kan på en måde sige, at vores kroppe husker alle de traumer – psykiske og fysiske – som vi i vores liv er blevet udsat for. Her kan der både være tale om traumatiske oplevelser fra barndommen, en diskusprolaps i lænden – eller det nutidige press, der ligger på mange af vores skuldre i en travl hverdag. Traumerne kan desuden både være bevidste og ubevidste.

Der tages altid udgangspunkt i den individuelle klient, og mange vil straks opleve, at kroppen reagerer ret “voldsomt” på behandlingen. Dette er dog blot et tegn på, at vi udrenses – og at vi derfor frigøres for traumerne.

Body SDS foregår på den måde, at behandlerne først lokaliserer traumerne. Herefter arbejder de lokalt dér, hvor traumerne har rodfæstet sig i kroppen. Ved blandt andet berøringer frigives de.

Lige efter behandlingen kan du føle dig alt fra lettet, glad og energifyldt – til træt, stille og trist. Du vil dog på længere sigt opdage, at smerter og spændinger slipper, at skader udbedres – og at du oplever større ro, selvaccept og mindre stress.

 

Body SDS er for alle

 

Mange af os, der kæmper med præstationsangst vil opnå øget balance. Jeg var én af dem, som dagligt kæmper med at følge trop, imens listen af gøremål blot bliver længere og længere. Selvom du ikke har stress eller præstationsangst, kan Body SDS dog sagtens være noget for dig.

“Body SDS er for alle – unge som gamle”

Jeg har personligt prøvet Body SDS to gange – og jeg skal til min tredje behandling i næste uge. Prøv den alternative behandlingsform hvis du vil opleve en anden måde at komme dine hverdagsudfordringer, angst – eller noget helt tredje til livs.

Du kan også kaste dig ud i det, hvis du bare ønsker, at din krop skal være i balance.

 

God fornøjelse.