Hvor meget skal du betale for din kæres begravelse? Der er i forevejen meget at tage stilling til, når vi mister en, som vi har kær. Én af bekymringerne kan opstå, når vi står og skal planlægge vedkommendes begravelse eller bisættelse. Hvilken bedemand skal vi vælge? Hvad med kisten – og hvilke blomster? Hertil kommer omkostningerne forbundet med begravelsen eller bisættelsen… hvor mange penge vil vi betale?

Tabu

 

Priser og begravelser nævnes sjældent i samme sætning, og det er der muligvis en god grund til. Heldigvis er det langt fra alle, der tillægger prisen på afskeden betydning, men langt de fleste sætter prisen på begravelsen lig kvaliteten, og det er et problem, da de færreste vil gå på kompromis med kvaliteten af den sidste afsked. Ofte ønsker de pårørende nemlig, at den sidste afskedsceremoni skal afspejle deres kærlighed til den afdøde – men det kan koste dyrt. Spørgsmålet er, om alle ikke ret til en værdig afsked?

En værdig afsked til alle

 

DK-Begravelse er en bedemand i Hvidovre, som mener, at der skal være plads til, at alle kan få en værdig begravelse eller bisættelse. Dette er uanset om de pårørende har tårnhøje indtægter, eller om de ikke har de store midler at gøre godt med. En billig begravelse skal man andre ord ikke længere være ensbetydende en dårlig begravelse. Det er omdrejningspunktet i hans forretning.

Kontakt DK-Begravelse for mere information om, hvordan han formår at fastholde kvaliteten – på trods af den lave pris.