YES! Jeg har endelig fundet en kiropraktor i København, som rent faktisk har kunnet afhjælpe min spændingshovedpine. Derfor synes jeg også det er en anbefaling værdig. Jeg har længe døjet med ondt i nakke og skuldre, og en voldsom hovedpine som følge deraf. Det har nok mest af alt skyldtes nogle forkerte arbejdsstillinger, og med et fuldtidsjob, hvor du fortsætter med disse løft og stillinger, er der ikke ligefrem de bedste udsigter til at spændingene sådan lige løsner op. Jeg arbejder i tøjbutik og bærer derfor hver dag en masse bøjler med tøj på min arm. Jeg tænker ikke rigtigt over det i min hverdag, når der er travlt på arbejdet og tingene skal gå stærkt. Så gør man det bare.

Lider du også af spændingshovedpine?

 

Det var faktisk behandleren hos Kiropraxis – den kiropraktor i København – som jeg nu har besøgt et par gange, der gjorde mig opmærksom på at de løft og arbejdsstillinger jeg foretager i løbet af en arbejdsdag, ikke er særlig sunde for min krop. I og med at jeg hænger alle de her bøjler med tøj på min ene arm, så lægges al vægten på den ene side af kroppen, og min rygsøjle bliver derfor skæv. Desuden tynger vægten af tøjet min arm, i en sådan grad at jeg helt automatisk spænder op i nogle muskler og derved overanstrenger skuldre og nakke.

Få tilskud til kiropraktor i København

 

Det var faktisk min søster, der gjorde mig opmærksom på denne kiropraktor i København. Hun har nemlig selv haft nogle rygproblemer, og jeg gik derfor på nettet for at søge efter en kiropraktor. Med en simpel søgen på ‘Kiropraktor København’ fandt hun frem til Kiropraxis – ikke ret langt fra hvor hun bor. Hun har fået sine behandlinger dækket igennem sit arbejdes sundhedsordning, og hun har derfor nemt kunne holde sine besøg ved lige og sine rygsmerter nede. Eftersom hun kendte til min spændingshovedpine, var hun så sød at forære mig en behandling hos sin kiropraktor i København til min fødselsdag.

Meget mere end blot en kiropraktor

 

De tilbyder både massage, kinesiologi, kranio-sakral-terapi, akupunktur og diverse træningsformer, som yoga og funktionel træning. Jeg har dog foreløbigt kun prøvet deres massage, og så har jeg fået en masse gode råd med på vejen ift. at have bedre arbejdsstillinger, når jeg er på job, men jeg har også fået nogle øvelser, som jeg laver hjemme. Så her er min varmeste anbefaling hvis du leder efter massør eller kiropraktor i København.