En hårtransplantation er uden tvivl en investering i dig selv. Men som så mange andre investeringer, kan det godt ende med at være en dyr fornøjelse. Synes du, det er svært at finde en god hårtransplantation pris? Måske har du svært ved at finde nogen priser overhovedet? Det er der faktisk en god grund til, og jeg gennemgår den her i blogindlægget.

Hvad koster en hårtransplantation?

Det er ingen hemmelighed, at en hårtransplantation ofte er dyr. Det kan dog imidlertid at være svært at finde ud af helt præcist, hvor dyr den er. Det skyldes, at prisen er meget individuel og afhænger af behandlingen. Hvis dit hårtab ikke er så alvorligt vil prisen altså være meget lavere end en stor behandling. Søger du rundt på nettet efter priser, kan du derfor nemt blive vildledt. For hvordan finder man lige ud af som privatperson, hvad der er en ”stor” og ”lille” behandling?

Hvor finder jeg min hårtransplantation pris?

Mit råd er, at du skal droppe internetsøgningen og i stedet booke en konsultation hos en hårtabsklinik. Det kunne fx være Hårklinikken i København. Denne konsultation er gratis hos Hårklinikken. Derfor har du intet at miste, selv hvis du ikke er helt sikker på, om du skal begive dig ud i en hårtransplantation. Efter undersøgelsen kan behandlerne give dig et præcist tilbud på, hvad behandlingen vil koste.

Hvis du efter konsultationen vælger at booke tid til en hårtransplantation, skal du være opmærksom på, at der betales et depositum på 20% af den aftalte pris.

Vælg en professionel hårklinik

Netop fordi en hårtransplantation kan koste mange penge, er det vigtigt at vælge en pålidelig klinik. Hårklinikken i København er specialister i behandling af hårtab og har rigtig mange gode resultater. Det skyldes især, at de tilpasser enhver behandling den individuelle patient. De ved nemlig, at alle mennesker er forskellige og at der er mange forskellige grunde til hårtab.

På grund af den specialiserede fremgangsmåde oplever de fleste patienter derfor også en udvoksning på 98% eller mere af de transplanterede hår.

Skal jeg få lavet en hårtransplantation?

Mange patienter oplever at deres selvværd øges efter at de har fået lavet en hårtransplantation. Det skyldes især, at deres ydre nu stemmer overens med deres indre selvbillede. En hårtransplantation kan altså være en god idé, hvis du på grund af tidligt hårtab, ikke længere føler dig som dig selv.