Er du til italienske madoplevelser, du ikke finder på det lokale pizzeria? Så kan du godt glæde dig til November. Her rykker italienske Supermarco nemlig fra havneholmen bag Fisketorvet til Specialstålhallen i Teglholmen.


Fra rå industri til rigtig italiensk

 

Den 1.000 m2 store lagerhal i Sydhavnen ligner ikke en typisk betongrå industriarena, men har med sit flotte ydre og sit rummelige indre fantastiske forudsætninger for at blive forvandlet til en italiensk madmekka, der kan forsyne danskerne med de bedste italienske produkter og råvarer, markedet har at byde på.

Specialstålhallen blev førhen brugt til opbevaring af stålplader, men vil altså til November have skiftet interiøret af råt metal ud med røde, grønne og hvide farver. Her vil kunder fremover kunne få en italiensk totaloplevelse, der tæller en komplet café, et stort smagsområde til fri udforskning og ikke mindst et udsøgt delikatessekøkken.


Udelukkende italiensk under taget

 

Madtemplet i Sydhavnen bliver en stor italiensk markedsplads, der, modsat Torvehallerne, ikke vil stikke i flere gastronomiske retninger, da det er Supermarco og moderbrandet Ello Foods, som enerådigt kommer til at stå for det italienske udbud i de overdådige omgivelser.

DesignGroup Architects står for madtemplets visuelle udtryk, og nedenfor kan du få en fornemmelse af, hvordan den italienske madmekka kommer til at tage sig ud, når vi når til sidst på året:

Visualisering
Visualisering: DesignGroup Architects

 

Supermarco forventer at slå dørene op første gang den 1. november 2015.