København er Danmarks kaffe latte paradis. Det vrimler med små hyggelige fortovs caféer og coffee shops i byen, men hvilke steder skal man egentlig vælge at drikke sin kaffe, med så mange muligheder? Læs med i indlægget her, og få mine bud på tre gode kaffesteder i København.

Gode kaffesteder i København | Original Coffee

Original Coffee serverer rigtig god kaffe og er placeret flere steder i København. Prøv den på Illums rooftop, hvor du har en fantastisk udsigt lige ned til Storkespringvandet, eller gå ind i Illums boligafdeling på samme etage, og find Original Coffee’s mindre afdeling ovre i hjørnet. Den er mere gemt af vejen, men de har den sødeste lille tagterrasse med udsigt over byens gamle tage. Selvom terrassen her er lille, er der også langt mindre crowdet. Deres cappuccino er god, og omgivelserne fotovenlige (hvilket jo også er vigtigt, haha).

3 gode kaffesteder i København

Gode kaffesteder i København | Cafe No 11

Apropos god kaffe, så er Cafe No 11 på Sankt Annæ Plads også klart et besøg værd. Du kan nyde din latte inde i deres pæne og rummelige lokaler eller ude foran ved de små hyggelige borde. Hvis vejret er til det, vil jeg klart anbefale at sidde ude og drikke din kaffe, så kan du nemlig samtidig sidde og se på alle de mennesker i lækre dyre outfits, der går forbi. Hvis der er noget, som jeg elsker, så er det people watching – og Sankt Annæ Plads er et perfekt sted til dette. Selvom det ikke er placeret lige midt i centrum, så vil jeg vove at påstå, at det er et af de gode kaffesteder i København.

3 gode kaffesteder i København

Gode kaffesteder i København | Starbucks

Selvom Starbucks er en stor kaffekæde og en hypet en af slagsen, så er det altid et godt sted at drikke kaffe. Deres kaffe er oprigtigt talt god, og nu hvor de netop har åbnet en coffee shop oppe i de nye Axel Towers, så er det også klart et besøg værd. Personligt er jeg vild med deres iced lattes – gerne med vanille.

Der er mange gode kaffesteder i København, og disse tre er bare nogle af mine favoritter lige nu. Både fordi de laver god kaffe, men også fordi det er nogle hyggelige kaffesteder.